ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ
Fetiche | Κομμωτήριο Θεσσαλονίκη
 
 
 
Τα νύχια μας αποτελούν πάντοτε ένδειξη καλής γενικής υγείας. Είναι σημαντικό λοιπόν για κάθε γυναίκα αλλά και άντρα να έχει όμορφα και περιποιημένα άκρα.

Στο κομμωτήριο μας “Fetiche” το οποίο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, θεωρούμε ότι η ομορφιά είναι τέχνη και το υποστηρίζουμε. Για εμάς, η περιποίηση των άκρων είναι πολύ σημαντική για την καθημερινή σας εμφάνιση για αυτό και φροντίζουμε να σα παρέχουμε πάντα το καλύτερο.

Επειδή κάθε γυναίκα θέλει να είναι όμορφη από την κορυφή μέχρι τα νύχια, η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να αναλάβει το μανικιουρ και το πεντικιούρ σας αλλά και για να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για την περιποίηση των νυχιών σας.

Τα τεχνητά νύχια τα χρησιμοποιούμε για ενίσχυση ή επέκταση του φυσικού νυχιού με tip ή φόρμα καθώς και για την θεραπεία της ονυχοφαγίας.

Είμαστε στην διάθεσή σας για να αποτυπώσουμε τη διάθεσή σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και να απογειώσουμε τα νύχια των άκρων σας, με σχέδια, λάμψη με glitter. Ακόμα και αν προτιμάτε κάτι πιο απλό, εμείς είμαστε εδώ, για να σας προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις.
 

 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Μανικιούρ
  Πεντικιούρ
  Βερνίκι Ημιμόνιμο
  Φυσική Ενίσχυση
  Gel με Tips
  Συντήρηση Gel
  Συντήρηση Ακρυλικό
  Σπασμένο Νύχι
  Αφαίρεση Τεχνητών Νυχιών
 
Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμα, από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως.
 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΜΑΣ
στην Θεσσαλονίκη και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών. Το αποτέλεσμα
σίγουρα θα δικαιώσει την επιλογή σας.