ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ
Fetiche | Κομμωτήριο Θεσσαλονίκη
 
 
 
Στο κομμωτήριο μας “Fetiche” το οποίο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, κάθε γυναίκα μπορεί να βρει πραγματικά το κούρεμα και το χτένισμα που της ταιριάζει, να αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά της και να την γεμίσει αυτοπεποίθηση. Εκτός όμως από τις γυναικεία, οι άντρες αλλά και τα παιδιά μπορούν να αποκτήσουν και αυτά ένα μοναδικό κούρεμα ή για κάθε περίσταση.

Εμπιστευθείτε την ομορφιά και την εμφάνισή σας στα έμπειρα χέρια της ομάδα μας και να είστε σίγουροι ότι θα σας μεταμορφώσουν, χαρίζοντάς σας το κούρεμα ή το χτένισμα που θα αναδείξει το πιο όμορφο εαυτό σας.

Για οποιαδήποτε περίσταση, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. Από τα πιο απλά κουρέματα και χτενίσματα έως τις πιο απαιτητικές δημιουργίες, η έμπειρη ομάδα μας θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένες.

Η δημιουργικότητα, η ικανότητα και ο επαγγελματισμός χαρακτηρίζουν απόλυτα την έμπειρη ομάδα μας, η οποία είναι πάντα κοντά σας για να σας προτείνει τις καλύτερες και ιδανικότερες λύσεις, αλλά και για να  συνδέσει τις επιθυμίες και ιδέες στα μαλλιά σας.

Φιλοσοφία μας είναι οι πελάτες μας, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας να μένουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τις υπηρεσίες μας αλλά και να ενημερώνονται με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
 

 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Κούρεμα Γυναικείο
  Κούρεμα Ανδρικό
  Κούρεμα Παιδικό
  Χτένισμα Καθημερινό - Βραδινό
  Χτένισμα Νύφης
  Φορμάρισμα Μαλλιών
  Περμανάντ
  Βαφή Μαλλιών
  Ανταύγειες
  Θεραπεία Μαλλιών
  Extensions - Τρέσες
& οποιαδήποτε τεχνική επιθυμείτε όπως: ombre, balayage, brazilian keratin κ.α.
 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΜΑΣ
στην Θεσσαλονίκη και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών. Το αποτέλεσμα
σίγουρα θα δικαιώσει την επιλογή σας.